Toerisme

Dorp De Lutte
De Hellehond
Kerk van De Lutte
Vlag van De Lutte

Inwoners

't Luutke
Algemeen
Schoolvakanties
Dorpshoes Erve Boerrigter
Vacatures
Links

Zes gedecoreerden Plechelmuskoor De Lutte

De Lutte – Het bestuur van het Plechelmuskoor De Lutte had een prachtig programma georganiseerd rond het jaarlijkse Sint Caeciliafeest. Het sportieve klootscheetn in het Lutterzand op zaterdag en de zondag met een meerstemmige gezongen viering en aansluitend de afsluiting met een feest in De Vereeniging. Niets is ingevuld kunnen worden door de pandemie.

boven vlnr: Annie Benneker goud met '50', Carla van Leijenhorst 40 jaar, Marianne Schasfoort 25 jaar

beneden vlnr: Margriet Koop 25 jaar, José oude Ophuis 40 jaar, Theo Even 12,5 jaar. 

Viering in de kerk

De viering t.b.v. van het feest van de kerkmuziek zou uitgebreid opgeluisterd worden door de dames en heren van het Plechelmuskoor. Door corona werd er niet gezongen. Vanaf de kansel werden wel de namen van de jubilarissen voorgelezen.

Alternatief voor het eren van de vrijwilligers

Bestuursleden van het Plechelmuskoor hebben alle jubilarissen thuis opgezocht om de oorkonde met bijbehorende speld uit te reiken en op te spelden. De Kerkelijke Instelling Sint Caecilia van het aartsbisdom Utrecht heeft ingestemd met de voordracht voor een kerkelijke onderscheiding op muziekgebied. Alle jubilarissen ontvingen de speld, oorkonde en een prachtige bos bloemen.

Jubilarissen

Maar liefst zes leden van het Plechelmuskoor De Lutte ontvingen een onderscheiding. De heer Theo Even een eremedaille St Gregorius in brons voor 12,5 jarig zingen bij het kerkkoor. Mevrouw Marianne Schasfoort en mevrouw Margriet Koop voor hun 25 jarige bijdrage in het koor de eremedaille St Gregorius in zilver. De dames José Oude Ophuis en Carla van Leijenhorst de St Gregorius medaille in goud voor 40 jarig koorjubileum. Mevrouw Annie Benneker ontving de speld ‘50’op de reeds ontvangen gouden eremedaille.

delen op

Meer Nieuws

Vrijdag 17 December 2021
Vrijdag 17 December 2021
Maandag 06 December 2021
Maandag 06 December 2021
Donderdag 02 December 2021
Donderdag 02 December 2021
Vrijdag 26 November 2021
Dinsdag 23 November 2021
Zaterdag 20 November 2021
Woensdag 17 November 2021
Dinsdag 16 November 2021