Aanmelden bij AutoMaatje

12-06-2018

Losser/De Lutte - Op 18 juni wordt in de gemeente Losser het ANWB AutoMaatje project gestart. Het AutoMaatje project houdt in dat plaatsgenoten met hun eigen auto minder mobiele mensen vervoeren. Dat zijn mensen uit de eigen gemeente, die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen. AutoMaatje is een gezamenlijk project van de ANWB, Stichting Fundament en de gemeente Losser.

1-ANWB-over-AutoMaatje-iedereen-in-Nederland-moet-mobiel-kunnen-zijn

Met AutoMaatje kunnen minder mobiele mensen weer deel uit gaan maken van het sociale en maatschappelijke leven. Dit kan zijn naar de kapper, de huisarts, het ziekenhuis, maar ook weer lekker op de koffie bij vrienden.

Om gebruik te maken van een AutoMaatje zijn er een aantal voorwaarden. U bent (tijdelijk) minder mobiel, u kunt zelf niet meer autorijden en u kunt niet zelfstandig gebruik maken van het openbaar vervoer. U betaalt per rit € 0.30 cent per kilometer en de eventuele parkeer kosten direct aan de chauffeur. Ritten worden 2 dagen van te voren aangevraagd.

automaatje-dhr-verboom-3000

Het zou voor deelnemers uit De Lutte prettig zijn als er ook chauffeurs uit De Lutte beschikbaar zijn. Wij zoeken daarom nog vrijwilligers chauffeurs die hun plaatsgenoten willen vervoeren

Wilt u gebruik maken van AutoMaatje of wilt u chauffeur worden meldt u zich dan aan bij Stichting Fundament, bereikbaar van maandag t/m donderdag 09.00-12.00 uur tel: 053-5369402.

Delen: Facebook LinkedIn Twitter